İtalyansayağı balıq şorbası

İtalyansayağı balıq şorbası


Ərzaqlar:

1 kq paltus filesi
1 qırmızı bolqar bibəri
1 baş soğan
3 budaq kərəviz
3 diş sarımsaq
3 x.q. zeytun yağı
1 st. tomat şirəsi
0.5 st. alma şirəsi
800 q pomidor konservi (qabıqsız)
2 x.q. xırda doğranmış cəfəri
0.5 x.q. duz
0.5 ç.q. qurudulmuş reyhan
1/8 ç.q. qurudulmuş kəklikotu
1/8 ç.q. qara istiot

Hazırlanması:

Xırda doğranmış bibər, kərəviz, soğan və sarımsağı yağda yumşalınca qovurun.

Tomat şirəsi, alma şirəsi, xırdalanmış pomidor və ədviyyatı əlavə edib 30 dəqiqə qapağı bağlı olaraq bişirin.

Balığı əlavə edib hazır olunca, təxminən yarım saat bişirin. Duz-istiot vurun. Üzərinə doğranmış cəfəri səpin.

Libera.az
(səs:0)
Müəllif: Libera | Baxış: 252|
Oxşar məqalələr:
Qüsursuz görsənmək istəyirsinizsə, bu 10 səhvi etməyin!

Qüsursuz görsənmək istəyirsinizsə, bu 10 səhvi etməyin!

Hər bir qadın günün hər saatında gözəl, səliqə, qüsursuz görsənmək istəyir.
Qoç Buğa Əkizlər Xərçəng Şir Qız Tərəzi Əqrəb Oxatan Oğlaq Dolça Balıqlar
Libera.az qadın portalı 2015-ci ilin avqust ayının 5-dən fəaliyyət göstərir. Xanımlarımız saytımızdan istənilən mövzuda məlumat əldə edə bilərlər. İstinad etməyi unutmamaq şərtilə istənilən kütləvi informasiya vasitəsinin Libera.az-dakı materiallardan istifadə etmək hüququ var.